Introductie

Onze kleinzoon is geboren met een handicap, spina bifida (open rug). Als gevolg daarvan zit hij in een rolstoel. Geschikte kleding voor rolstoelers, met name een broek, is moeilijk te vinden. Meestal zit een joggingbroek het prettigst. In alle gevallen blijft het lastig om zittend in de rolstoel te katheteriseren.
Het gaf mij stimulans om aangepaste broeken voor hem te maken. Daarbij kreeg ik suggesties van onze schoondochter en adviezen van mijn naailerares. Zij hielpen mij bij het bedenken van oplossingen voor de specifieke problemen.
 
Enthousiaste reacties van anderen brachten mij er toe een website te starten. Deze website wil ik gebruiken als uithangbord van mogelijkheden voor kleding voor rolstoelers. Kleding die leukt oogt, goed past en functioneel is. In alle opzichten aangepast dus.
Ik hoop dat ook u hierdoor geïnspireerd raakt.
 
 
Met dank aan onze lieve schoondochter en Annemiek Kok die mij naailes gaf, voor alle goede idee├źn. En vooral ook dank aan onze kleinzoon voor zijn enthousiaste reacties, evenals de vele blijken van waardering door verzorgers en anderen.
 
Reacties en feedback worden op prijs gesteld.
Joke